4 Eylül 2012 Salı

nba 2012-2013 sezonu / progresif nasreddin hocalı / lakers

nasreddin hoca pau gasol'ü rehin alır ve evin damına çıkar. sırf orkun çolakoğlu'na eşek şakası yapmak için pau gasol'ü damdan aşağıya atacaktır. konu komşu toplanır orkun çolakoğlu olay yerine gelir, paniktan saçları beyazlamıştır. gasol'ü bırak beni al diye yalvarır hoca'ya. bilen bilir hoca şakacı bir adamdır ama insanlara pek zararı dokunmaz. gasol'ün formasını çıkarır ve damdan aşağıya atar ve patlatır espiriyi "ya içinde pau gasol de olsaydı", zheheheheheh diye güler. sırf bu bile orkun çolakoğlu'nun bayılmasına yetmiştir. şakayı daha fazla sürdürmek istemeyen hoca pau gasol'ü serbest bırakır. giderken cebine de nane şekeri koymayı ihmal etmez.

orkun çolakoğlu ve pau gasol ile arasındaki buzları eritmek isteyen hoca ertesi gün bunları evine çağırır. pau gasol +2 olarak dwight howard ve steve nash'i da getirmiştir. kobe tatildeymiş. artest'le hocanın arası açık. yemekler yenmektedir. kapı çalar kapıcı gelmiştir. köy yerinde kapıcı o da ilginç. hoca'ya sorar çöp var mı diye. hoca bi saniye der, fadime çöp var mıdır diye sorar vardır cevabı gelir. vardır istemez der kapıyı kapatır hoca. nasreddin hoca'nın hanımı ulu orta laf etmek istememiştir ama hoca'ya alınmıştır. çünkü ismi fadime değildir. temel'in karısının adı fadime'dir. bi köşeye çeker hoca'yı, "sen beni sevmiyorsun başka kadınları seviyorsun" diyerek hülya koçyiğit koşusuyla yatakodasına gider ve ağlamaya başlar. hoca ne kadar bu fıkra sosyal medyada çok meşhur diye anlatıp dursa da eşini ikna edemez. kalp bu ya, kırılmıştır bir kere.

bütün olanların sorumlusu olarak evdeki lakerslı'ları sorumlu tutar hoca. batıl inancım yoktur normalde ama kötü şans getirdiniz hanımla 45 yıldır kavga etmezdim ilk kavgamız siz varken oldu der. o kadar yıldızı bir araya topladınız ama inşallah başarısız olursunuz diye bedduasını eder. leykırs'ın cenaze namazını jack nicholson değil ben kılayım sezon sonu, nash edü enla ilahe illallah diyerek leykırs'a gidip karizmayı çizen nash e gönderme yapayım namazda diye saydırmaya devam eder. çok abarttığının, kelime oyununun suyunu çıkardığının da farkındadır ama renk vermez. los angeles lakers camiası evden kovulurken her zamanki triplerini takınırlar. haters gonna hate yürüyüşle evden çıkarlar.

şimdi nasreddin hoca konseptinden sıyrılıyorum. allarızasıiçin şu tribi takınmayın sevgili leykırslılar. efendi gibi izleyin takımınızı. hakem-basın desteği peşinde koşmayın. yıldız dolu takımınız var. parkede hakederseniz kazanırsınız zaten. bi de batıda normal sezonu san antonio spurs önünüzde tamamlayacak, hazır olun. bize derler şanlı spurs, orak çekiç örs san antonio spurs. ehheh nası saçmalıyorum belli değil. sevgiler. melih şabanoglu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder