29 Eylül 2012 Cumartesi

31 dakikaya euroleague

euroleague elemeleri bittiğine göre aynaya bakabiliriz. ayna deyince birkaç tane ayna olabilir "akılda kalanı yansıtan aynalardan" sakınınız ahsdgjhkajdk

neyse büyük sürprizlerle dolu elemeler bitti ve yeni sponsoruyla mapooro cantu euroleague'e katılmaya hak kazanan son takım oldu. le mans'ın yarattığı infial hala bünyemi ve cebimi rahatsız etse de trinchieri'nin gülen yüzüne kurban :(


ilk olarak hayal kırıklığı yaratan bc donetsk ve unics kazan'dan bahsedelim. en iyi pota altına sahip iki takımdan biri dediğimiz bc donetsk de ivan, darius, d'or ve kaloyan'ın le mans maçında hepi topu 10 sayı atabilmiş olmasını kimin nasıl açıklayacağını bilemiyorum. olacak iş değil.

unics kazan da ise chuck eidson tataristan'da kan çıkmasına neden olacak gibi duruyor. gönül kırıyor, kalp sıkıştırıyor. allah korumuş gelmemiş buralara :( çok ama çok formsuz.

hayal kırıklıklarından sonra yeşeren filizlere geçelim. cantu ve trinchieri kaldıkları yerden devam ediyorlar. aradori'den zaten emindik de jerry smith ve alex tyus şimdilik beklentileri de aşmış durumda.

peri masalına 1 kala tökezleyen le mans da ise khalid el-amin hala 27 yaşında görünüyor. büyük adam, büyük topçu. ona yardımı ise bu peri masalında <3 victor cuthbert  ve joao batista yaptı. bu ikiliye sezon boyunca da dikkat.

yine daha önce kitaplarımızda bahsettiğimiz allan ray, pape sy, vojdan stojanovski, matt lojeski ve cantu'nun yeni amerikalıları yüzümüzü kara çıkartmadı. şimdi tekrardan le mans'a küfürlere dönüp kazan ve donetsk'in yanımıza gelmesini yorumlamaya geçebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder