10 Kasım 2012 Cumartesi

100 görümlüğü

özel gün ve gecelere gereken ehemmiyeti gösteren şanlı spurs ailesi olarak şanlı blog'umuzun 100 post'u için bir şeyler yapalım dedik. tabii biz deko'yla bir şeyler yapalım deyince olayı direkt olarak tırabıl'ın üstüne yıkmaya endekslemişiz. "hadi başkan 100 post sana yakışır, sana yaraşır bu onur" dediysek de yok aga ben ıhlamur eşliğinde ıhlamurlar altında'nın 26. bölümünü izliyorum, bulaşmam o işlere dedi. bizde madem öyle işte böyle diyerek leventdem'le röportaj yapmaya karar verdik 100. post şerefine. buradan da kendisine bu röportaj için teşekkür ederiz. çok makbüle geçti : ( özellikle hesabı bize ödetmiş olman çok akıllıcaydı : (

biz 3 blogger leventdem'le röportaj yapabilmek için hasta yatağından tırabıl'ı da kaldırıp ver elini izmir deyip gecenin bir yarısı yola çıktık. sağolsun bizi izmir otogarında pamukkale şehiriçi servis elemanları karşıladı. sonra da bizi o uyku mahmurluğu içerisinde twitter aleminde bodom olarak tanınan ali genç'in evinin önünde bıraktı. selamlaşma ve yatacak yer kavgasından sonra leventdem'in gelmeyeceğini anlayınca uyumaya karar verdik.

sabah kahvaltısı için menümüzde olan sigara + le kola ikilisiyle bizler büyük altay'ı konuşurken buluşma için leventdem'in telefonuyla irkildik. ses henüz ağzında kıymalı yumurta bulunan bir insanı andırıyordu. saat 2'de verdiğim adrese gelin diyerek de yüzümüze kapattı. yer ise mesajla geldi.

biz 3 blogger bize verilen adrese yürüyerek gitmeye karar verdik. çünkü buluşacağımız yer izmir'in nadide mühitlerinden buca'da bir yaşlılar kahvehanesiydi. yabancılık çekmeyeceğimiz için gittik ve oturmaya karar verdik. bundan sonrası ise leventdem'in dahil olmasıyla röportaj havasında geçti : ( o kadar resmiydik ki.

deko girdi araya: (paez'in yalanlara gel)
..........

 öncelikle merhaba başkan. dün gece ve sabah ki satış için teeşkkürler. yine şaşırtmadın.

- başkan alakası yok. biliyon metro bitiyor bir saatten sonra ben de dedim otel odalarında mağdur olmasınlar sonuç da bodom'un evi boş. orada kalırsınız dedim. iyi etmişim değil mi?

peki başkan özel hayatından başlayalım koç burcu musun?

- gelmis gecmis en kötü koç; rik edilmin.

peki nba'de beğendiğin coachlar?

nba coach yok başkan ya. ama mayami'nin capunu iyi :D

başkan basketbolcu olsan ne oynardın?

- net guard olurdum ben başkan ya. ama bir şey diyeyim mi basketbolda 1 numara gereksiz.

agshdjhkjaskdjdkhgjadshd 

- nası yorum :s
- baskan bunlar milyondolarlık basketciler değil mi
sektirerek yarısahaya kadar nası getiremiolar ya :d:d:d:d:d::d:d:d

net haklısın başkan. peki galatasaray'da gereksiz ne var. mesela ergin ataman'dan memnun musun?

- bizim kafaya yakın biraz ya. seviyorum o açıdan. büyük zeka ama hala kafayı tam veremio. mesela oturmuş set çiziyor. bunlara gerek yok. sağ çapraz hawkins, sol capraz domercant koy farketmez sikrin falan el üstü direk net atarlar diğer 3 ü hücum reboya koscak.
- abi aklım almıo ya mesela diyo bazen lakers 4.33 dk dır sayı atamıo 8-9 hüğcum boş dönmüş yani :d:d ver kobe ye a.q :d 1ini atar :d

baskan yine haklısında bunun savunması falan yok mu? 

başkan gerek yok. ben seyi anlamıom ya
istediğin yerde durabilion baskette değil mi?
niye daha cok savunma reboundu oluo?
yarı yarıya olması lazım
hatta baks yapan daha az alması lazım
diğeri pota dibine kadar itsin a.q
ya baskan :@ baskette devrim şart ya

başkan baskette devrim şart diyorsun yani. var mı yeni fikirlerin?

var tabii başkan olmaz mı. mesela el üstü atışlar 4lük, yarı sahadan atılanlar 5lik olmalı. sonra nba'de molalar kaldırılmalı. yorulan kenara gelsin beklesin. zaten bunlar molada da bir şey yapmıyorlar ki başkan. avrupada en azından set falan çiziyorlar. bunlar oturuyor ribaund alalım, iletişim kuralım diyorlar :@ maç öncesi parti mi yapıyorlar aq :D


******


(ben direksiyonu alıyorum ben yaşar usta. dekoburak amk)

-- basketbol süper oyun ama çok saçma noktalar var levo'ya katılmamak elde değil. örneğin 24 saniye süresinin bulunmadan evvel hücum süresi diye bi şey yokmuş. mallık değil mi? nba tarihinin en düşük skorlu maçı 19-18 bitmiş. gençlerbirliği galatasaray kupa maçı 96 yılında 18-17 bitmişti amk. daniel biasone amcamız olmasa babamız kim bilemezmişiz. 24 saniyeyi icat etmiş de oyun kurtulmuş. aro.

-- bir de bu basketbolda isim çok önemli. dandik ismi olanların 2. turdan draft edilmesi lazım. bu sayede ana babalara çocuklarına karizma isimler koyma noktasında teşvik olur. kareem abdul jabbar gibi olmalı herkes. dolu dolu.

-- bu saçma postu sonlandırırken son söyleyeceğim şu; mehmet okur dün ntvspor'a çıktı. malum okur basketbolu bıraktığı için eskileri filan yad ettiler. şöyle bir diyalog yaşandı
- okur: 14 yaşında birden boyum uzadı. hatta arkadaşlarımdan bayağı uzundum.
- dilara gönder: maşallah. (maşallah ne dilara gönder hanım allah rızası için maşallah ne adam basketbolu bıraktı amk)

neyse leventdem'den bu kadar rol çalmak yeter :( şu postu okuyup bu ne amınakoyim demeyen herkese teşekkür ederiz :(





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder