1 Mayıs 2012 Salı

CAJA LABORAL - YEŞİL VADİ


Savaşın safları belli, bir tarafta 3 lük çizgisinin arkasında aldığı her topu potaya gönderen Seferoğulları'ndan Mirza Teletovic (atıyor da eleman hepsini laf  söylerken tırsıyoruz), diğer tarafta daha bi takım oyuncusu olan, gerektiğinde insiyatif alan ismi güzel insan Tellioğulları'nın yiğidi Fernando San Emeterio.

yeşil vadi bizimdir. mirza teletovic'in takımın agası olduğu caja laboral'i sevemedim.  huertas-san emeterio önderliğindeki caja laboral her türlü bu sene teletovic'in tek başına taşıdığı caja laboral'den güzeldi. huertas gitti, teletovic bağımsızlığı ilan etti adeta takımda. San emeterio biraz vites düşürünce ortam iyice teletovic'e kaldı.

esasen tellioğulları'nın yiğidi san emeterio ve seferoğulları'nın bir oturuşta bir kuzu yiyen adamı mirza teletovic kardeş sayılır. Beraber büyümüşler aynı tastan su içmişlerdir. çabalarının adı caja laboral'dir. gelgelelim bu sene mirza teletovic çok olmaya ve rol çalmaya başladı. vur sırtına al lokmayı sakinliğindeki san emeterio'yu görünce takımda krallığını ilan etti. bu yaptığın kardeşliğe sığmaz teletovic.

hamama atışmaya davet ediyorum paez'i:

deko: caja girdim caja budanmış caja teletovic dadanmış / 28 yaşında da san emeterio kimlere aldanmış :(

paez: o kurnadan bu kurnaya çirkef sıçramış / fernando san emeterio da pek de ağlakmış :(

deko: mirza'dan ala çirkef olmaz caja laboral O'na kalmaz / hadi ordan paez canım ağzını yırtarım :(

(e işte bizim basketbol anlayışımız da bu seviyede bizi böyle kabul edin)



5 yorum:

  1. mirza başganın eli öpülesi anasının tüm gününü ayırıp bir güzel açıp ispanya'nın ayrılıkçı bölgesine gönderdiği boşnak böreğini otogardan almaya giden ve mirza'ya haber bile vermeden yiyen fernando san emeterio'yu sevmiyorum. hain fse.

    YanıtlaSil
  2. bak paez. mirza teletovic koskoca adam. parası var pulu var. gerekirse bask bölgesinin en işlek caddesine boşnak börekçisi açtırır, başında müdire olarak eli öpülesi anasını koyar. bu imkanları var. lütfen ajitasyon yapmayalım.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Sizin ben amınıza koyayım ya.

    YanıtlaSil