21 Mayıs 2012 Pazartesi

BİR ZAMANLAR GALATASARAY'DA -1



İlk hayalkırıklığımdın Hakan Yörükoğlu. Kubilay Türkyılmaz'ım olabilirdin ama sen gittin bizi bırakıp fener'e yar oldun. Şimdi ne anlatayım. şöyle iyi oyun kurucuydun, böyle iyi pasördün, söyle iyi şut atardın diyemem sana. Gönüllerdeki yerini Orhun'a kaptırdın. Hala kızgınım sana.


Sanırım bir 10 sene Galatasaray'da oynadı Selim Demir. Galatasaray tarihinde bu kadar uzun süre oynayan sporcu sayısı azdır. Günündeyse üçlüklerini durdurmak imkansızdı 8 numaranın. Gerektiğinde savunma yapmaktan kaçmaz, gerektiğinde topunu çalıp turnikeyi bırakırdı. Orhun Ene ile beraber taraftar tarafından çok sevilirdi. Buna rağmen benim gözümde kamuoyundan alması gereken değerin hep altında değer görmüştür. Üzülme Selim, bak hala seni güzel hatırlayanlar çıkıyor.


Yiğit Özmen araya başka takımlar alsa da belki Selim'den bile daha uzun süre oynamıştır Galatasaray'da. Esas işi savunmaydı ve iyi de yapardı. Ceza şutlarını da kesmekten geri kalmazdı. Bir dönem takımın kaptanlığını yaptı. Efendiydi, sessiz sedasız işini yapardı.
                                  


Üstteki video bana söyleyecek bir şey bırakmıyor aslında. Burak Sezgin'le ilgili anılar taze. Sonuna kadar mücadeleden kaçmayan kaptan. Fener maçlarının aranılan adamı. Potansiyelini sonuna kadar kullanmaya çalışırdı. Yeri geldiğinde üçlükleriyle can yakardı. Kariyerinin sonlarına doğru tamamen 3'lüklere yönelse de   pota altındaki mücadeleden hiç kaçmadı. Hiç kaçmadı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder