23 Mayıs 2012 Çarşamba

avrupa'dan kısa kısa

- bu sene euroleague'de kazan'ın gösterdiği performansta oyuncularından daha fazla paya sahip olan evgeniy pashutin sürpriz sayılabilecek bir kararla lokomotiv kuban'la anlaşmış. kuban bu sene hem eurocup'da hem de sözleşme 2 yıllık ve kuban sanırım bu senenin piyasada aktif takımlarından biri olacak. j.massey, rivers ve ali traore'yi de tutabilirlerse bu sene eurocup ve vtb'de çıktıkları yerin üzerine çıkmaları kaçınılmaz olabilir.

- acb taraflarından ise haberler çokça. joel freeland nba çıkışı olan 1M doları getirirse nba yapabilecek. ama haberler barcelona'nın da devrede olduğu yönünde.

- bilbao'da ise el biletinin gitmesinin ardından marko banic ve aaron jackson takımdan ayrıldı. iki oyuncu için de teklifler sıradadır. aaron acb'de kalmak istediği için eğer istediği teklifler gelmezse bilbao'da devam edebilirmiş.

- antalya'ya sezon başı serdar apaydın tarafından getirtilen temiz şutör stevan jelovac acb takımlarından manresa'yla anlaşmış ünsal abi'nin haberine göre.

- karşıyaka'nın türk pasaportlu yıldızı mire chatman'a ise khimki ve kazan'dan teklif varmış. chatman'dan daha büyük guard izlemedim diyen tırabıl üzülecek biraz.

7 yorum:

  1. chatman-gordon-emir-savanovic-bonsu

    yürolig şampiyonluğu hayırlı olsun:(

    YanıtlaSil
  2. bu arada "temiz şutör serdar apaydın tarafından antalya'ya sezon başı getirtilen stevan jelovac" diye cümleyi değiştirsek de anlam bozulmuyor. cümlelerinde böyle oyunlara gitmen ve bizim farketmemizi beklemen gerçekten hoş paez.

    YanıtlaSil
  3. ahaha serdar apaydın çok overrated bir şutör değil mi tırabıl. cenk akyol ondan iyi bence ::

    yalnız yurolig şampiyonluğu için kurduğun kadroda bir şeyler eksik bir şeyler fazla. tuzunu mu çok kaçırdın?

    YanıtlaSil
  4. kurduğum ve başarısızlığın ancak içlerinden birinin ölmesiyle gerçekleşebileceği kadroma çemkirmeni sineye çekebilirim fekat daha sonra hakkettiği değeri bizzat benim tarafımdan verileceği serdar apaydın'la overrated kelimesinin yanyana kullanmanı asla kabul edemem. fenerin elinden tek başına aldığı şampiyonluk yeter.

    YanıtlaSil
  5. zayıf noktalarını biliyorum tırabıl bu savaşta kazanan ben cenk akyol ve sevgili galatasaraylı renkDaşım naz aydemir oalcaktır :(

    YanıtlaSil
  6. cENK abİMle dalGA gEÇTiğiNİz hisSİNE KapILIYORUM YapMAyın LÜTfeN CeNK aBİMİN FANları olARAK çOk üZÜlüyORUZ CNk abİM HerKES ten İYidir

    http://www.youtube.com/watch?v=gOq3rexk7L4

    YanıtlaSil
  7. bu isimlerden banic e sulanabiliriz heralde. gönül freeland i de ister de epey talibi çıkar onun barcelona devredeymiş bile.

    YanıtlaSil