23 Nisan 2012 Pazartesi

AYŞEGÜL SERİSİ


Sağ tarafa boşa Mutombo, Alonzo Mourning resimleri koymadık. Garnett'i gördüğümüzde boşa ceketimizi iliklemiyoruz. Boyunuzun posunuzun hakkını verin efendiler. Ağlak İspanya milli takımının Navarro'dan sonra en ağlak oyuncularından biridir Gasol. Yalan yok adamın her tarafından yetenek fışkırıyor ama canı çok tatlı. Özellikle milli takımda ufacık bir sertlikte uf oldum deyip hakemin yanında soluğu alıyor. Nba'de bazen "ulan acaba İspanya takımının havasından suyundan mı bize öyle geliyor" diye düşündürdüğü maçın daha ertesinde sıkıya geldiğinde dağılıyor, hele playoff'ta. Kobe'nin hakkını ver artık Gasol. Yoksa Kobe acımaz ihaleyi sana bırakır.


Takım arkadaşı Haslem'den de utanmıyor. Adam pota altına girmemek için orta mesafe şutunu geliştirdikçe geliştirdi. Bir yüzük için Lebron yüreksizliği gösterip takımını bırakmasını da unutmadık. Burası Türkiye Bosh, burada hoş karşılanmaz böyle şeyler. Defence deyip bırakmaz bu taraftar. Aynen bu da biraz savunma görünce dağılıyor. Hücum hücum nereye kadar beyler. Ama bu Gasol gibi hakeme ağlayıp bırakmıyor da, maçtan sonra da konuşuyor. Yok bana sert fauller yapıldı, yok şu oyuncu sakatlamaya çalıştı. Aynısını Ömer Aşık'a da yaptı. Ömer ayağının yanına düştü diye 3 gün konuştu.


Boyundan posundan da utanmıyor. Noah'ı, Ömer'i, Gibson'ı görüp boynunu öne de eğmiyor. Sonra Murat Murathanoğlu Boozer'a taktı oluyor. Gasol ve Bosh bunun yanında canavar kalır. Kılı döndüğü için 3 ay oynamazsa kimse şaşırmaz, öyle bir adam.

Bir de birinin adını anmadan olmaz. Tuncay naber?






3 yorum:

  1. yazılarınızı hayretle takip ediyorum tırabıl efendi.

    YanıtlaSil
  2. boozer'ın şu pozu utanç verici bir şey. gitsin işemeli sıçmalı seks partilerine katılsın. bu ne böyle? birinin acilen buna "nba serttir delüğanlu" demesi lâzım.

    ama gasol'e biraz haksızlık etmişsiniz gibi geldi bana. gasol iyidir. pau da marc da.

    YanıtlaSil
  3. o kadar para kazanan adam tabi ki seks partilerine katılmalı. orada sorun yok asıl katılmazsa gözüme gözükmesin. hadi gasol'u, bosh'ı bir nebze affedebilirim ama boozer o cüsseyle shawn bradley kadar sert olamıyorsa onu murat murathanoğlu'la aynı odaya kapatırım afedersin.

    YanıtlaSil