9 Temmuz 2012 Pazartesi

nba 2011 2012 sezonu / progresif nasreddin hocalı / konulu #2

hoca bir gün eşşeğe ters biner. hocanın eşşeğe ters bindiğini gören jeremy lin alaycı bi şekilde güler. hoca sence bi yanlışlık yok mu der, ne dengesiz adamsın diye ekler. elemanın dalga geçmesine bozulan hoca bu fıkranın bi parçası bre cahil diye cevap verir, hiç mi fıkra kültürün yok? sohbet iyi kötü devam ederken, hoca mevzuyu nba'deki lin'li kelime üretme kampanyasına getirmeye karar verir. niye öyle mahcup duruyorsun, "yeni geLİN" gibi der kahkahayı basar. espirisin anlaşılması için lin büyük harfle ha ona göre diyerek işin ayrıntısını verir. jeremy lin ne diyeceğini şaşırır, cevab veremez. hoca yine lafını esirgemez "yeni geLİN gibi sustun kaldın ahahaha ahahaha". aslında espirinin dandikliğinin farkındadır hoca ama renk vermez.

                                    
 

jeremy lin'e ayarı verdikten sonra eşşeğine bu sefer düz binerek pazara doğru yol alır hoca. pazardan ananas alma niyetindedir. ancak ananas fiyatlarını görünce almaktan vazgeçer. tam o sırada derek fisher hocaya seslenir, "hoca gel sana ananas vereyim tamamen organik". hoca yapıştırır cevabı "geçen gün ananas aldırdım çürük çıktı". eskidi bu espiri hoca, ilkokul 3 espirisi bu, hem senin tarzın değil der fisher. hoca fisher'a hak verir. fisher kilosu 5 lira ananasların deyince, hoca ayarı verir, "lokavtta oyuncular birliği başkanı olarak yaptıkların ortada. senle pazarlık yapılmaz, 3 liraya indirmeye çalışırım normalde ama senin yüzünde nba altı ay geç başladı. senden zırnık satın almam". üzerindeki bu kötü imajı silmek isteyen fisher, hoca tezgahın önünden uzaklaşmaya başlamışken bir adet ananası hocanın heybesinin içine doğru fırlatır. bir adet de tadelle atar üstüne. hoca döner ve "hey arkadaş sağol" diyerek teşekkürünü eder. ananas+ tadelleye bedevaya getirmiştir yine. ee adam nasreddin hoca.


pazardan evine doğru yol alırken ron artest'i görür hoca. ron artest hocayı görünce hemen yanına koşar. halhatır sorar, derken ismini değiştirdiğini ve metta world peace yaptığını söyler. ahmet mehmet sinan cengiz yusuf dururken metta world peace de nesiymiş diye çıkışır hoca. ikisi arasında tartışma devam edince araya köylüler girer. bu sırada metta world peace kendisini tutmaya çalışan köylülerden birine dirseği geçirir. hoca ismin dünya barışı ama her türlü çirkeflik sende diyerek yapıştırır cevabı. zaten leykırslı değil misiniz? sizden adamlık bekleyen de kabahat diyerek tüm los angeles lakers camiasını karşısına alır. ancak hocayı bilen bilir kimseyi karşısına almaktan korkmaz. 1982 darbe anayasasına hayır oyu verebilen %8 lik kesimdendir hoca. allah'tan başka kimseden korkusu yoktur. be heyt.




not: cenk erdem beylere tekrar selamlar
not 2: la olm paez-tirab durdurun amk beni yoksa blog batacak :(


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder