20 Mayıs 2012 Pazar

GEL



iyi hücum eden takım mı görmek istiyorsun, en iyisi burda. gel. şampiyonluk elin yeni yetmelerine gitmesin mi istiyorsun. gel. miami'den nefret mi ediyorsun, nefret etmesen bile haz etmiyor musun. gel.
flop'çulardan sıkıldın mı, gel. rose'un talihsiz sakatlığı sonrası bulls elendi, destekleyecek takım mı arıyorsun. gel. spurs'e aslında hep bi sempati duymuşsundur ama bunu şimdi mi farkettin. tam zamanı işte. gel. kendine bi sebep yarat gel. gelirsen sen kazanır, çorbamızı içer muhabetimize ortak olursun. burada duncan var gel.




not: ehheh geyiğin de suyunu çıkarttık gibi. ama görsele 20 dk dır uğraşıyorum bu saatten sonra postu göndermezsem olmazdı. ileride pişman olacağım şeyler yapıyorum :( düşen seviye için blogdaki diğer yazar arkadaşlarımdan ve 75 milyondan özür diliyorum :(

3 yorum:

  1. şu yazının ardına gelenler varsa lütfen sağdaki hedo resmine baksınlar. zaten geri gideceklerdir. ajdsadhasdkagsdad deko fotoşop harika olmuş karşim :)

    YanıtlaSil
  2. eyvallah paez dostum. paint yalnız fotoşop bilmeyiz biz paintle büyüdük.

    YanıtlaSil
  3. az önce leykırslı bi arkadaşa bu şiiri okuttum ve adam hızla bonner dövmesi yaptırmaya gitti:( bense ulan spurs deyip gözbebeklerimin şeker kız candy'lerinki gibi titremesine hakim olamadım:( müsaadenizle beyler ilkokulda okuduğum ve büyük beğeni kazanan bir şiiri hatrımda kaldığı ölçüde okumak isterim:

    geçiyordum selanik'ten
    aklıma o geldi birden
    atatürk'ün doğduğu ev
    iki katlı bir yapı
    önde kapı
    arkada bahçe

    :(

    YanıtlaSil